Spike Lee skjøt sin siste film med billigkamera!

16/02/2012

Uncategorized


 
Spike Lee skjøt sin siste film, Red Hook Summer, kun med Sony’s nye PMW-F3 som du kan ta en nærmere titt på i videoen over. Sony PMW-F3 er en del av den digitale kameraserien CineAlta 24P, og dens støtte for mangfoldige frame rates inkluderer 23.98P, i tillegg til S-log arbeidsflyt. Ta en titt på hva disse profesjonelle i bransjen synes om PMW-F3 etter å ha brukt den. Selvom Sony PMW-F3 kanskje er et budsjettkamera må du fortsatt ut med gode 140.000 kroner, eller rett oppunder 200.000 kroner for kamera og medfølgene kit-objektiv, for eksempel hos FotoVideo.

Allikevel er det at en stjerneregissør som Spike Lee velger å bruke dette kameraet et tegn på at den billigere kamerateknologien er blitt god nok i kombinasjon med de nye digitalkinoene til å tilfredsstille oss kinogjengere. Kanskje åpner dette opp for regissørspirer uten de største budsjettene?

, , ,
anti fatigue mats amazon