Du bør vente på iPad 3

13/02/2012

Nettbrett, Nyheter

Får iPad 3 samme formen som lillebror iPad 2?

iPad 3 er ventet å bli lansert i første halvdel av mars og følger Apple samme tidsskjema som med iPad 2 så blir den å finne i amerikanske butikker en drøy uke etter lansering og ytterlige 2 uker etter det i norske butikker. Altså kan du kanskje/forhåpentligvis få klørne dine i en iPad 3 rundt 25. mars (som var datoen for iPad 2). Det er noen uker til, men har du klart deg uten en iPad til nå anbefaler jeg deg å vente bare litt til for iPad 3 ser ut til å bli verdt å vente på. 

Superskjerm

Det ryktet rundt iPad 3 som gjentas oftest er at den skal få en helt rå skjerm med en oppløsning på 2048×1536 piksler. Eller som Apple vil pitche det som: Retina Display! De som har sett skjermen til en iPhone 4 eller 4s kan sammenligne oppløsningen på de skjermene med den som er ventet på iPad 3, legg bare til at vi her snakker om en 10-tommers skjerm så da trenger man alle de nevnte pikslene.

Ny prosessor

iPad har ved de to tidligere lanseringene vært første Apple-produkt ut med nye Apple-prossesorer, iPad 1 fikk A4 og iPad 2 kjører A5. Vi kan derfor forvente at Apple introduserer sine nyeste chip, A6, sammen med iPad 3. Om den blir to- eller fire-kjernet er noe usikkert, men de første fire-kjernede Android-brettene og mobilene er ventet å komme i løpet av våren.

Så har Apple råd til å ikke henge seg på?

Kanskje 4G 

Noen mener også at iPad 3 får neste generasjons trådløst mobilnett, noe som norske kunder kan få utnyttet enkelte steder i landet, men dette ryktet kan virke å ha død litt ut.

Samme form

Rykteflommen skal også ha det til at formen på nettbrettet blir den samme som iPad 2, dog nevner noen at den kanskje blir hakket tykkere igjen. Den samme formen vil være velkommen for alle som kjøper og produserer ekstrautstyr for nettbrettet. For eksempel Apples populære SmartCover.

I tillegg kan vi nok forvente at Siri blir integrert og kanskje har Apple også noen flere nyvinninger på programvarefronten? Uansett vil nok oppdatering til iOS 5.1 også bli gjort tilgjengelig i anledning lanseringen av iPad 3.

, , , , , ,
anti fatigue mats amazon