Comoyo lar deg dele filmer med venner på Facebook, få gratiskoder til filmer her!

09/12/2011

Internett, Nyheter

Comoyo er Telenors nye satsningsside for nettbaserte løsninger for digitale medier. De har startet opp i høst og først ut er streaming av filmer og tvserier. I den anledning har de en veldig hyggelig julekampanje der du kan dele norske filmer med tre av dine venner på Facebook. Samtidig har Comoyo vært sapåss ålreite at de har sendt over 100 verdikoder for valgfrie filmer på Comoyo som Teknolicious har fått gleden av å dele ut!

Comoyo er et datterselskap av Telenor som ønsker å tilby alt innen nettbaserte løsninger fra én plattform. I begynnelsen er det snakk om en beta-versjon som tilbyr streaming av film og tv-serier til PC og Mac. Men Comoyo ønsker å tilby mye mer, det vi kan se snart er nok lagring i nettskyen og nye kommunikasjonsløsninger.

Nå ønsker derimot Comoyo at du skal få prøve en liten bit av fremtiden og ikke bare gir de bort 100 verdikoder til gratisfilmer, men de har også en hyggelig julekampanje gående!

Du får nemlig muligheten til å gi bort gode norske filmer, inkludert megapopulære Hodejegerne! Alt du trenger å gjøre, for å glede tre venner i juletiden, er å gå inn på comoyo.no/jul og finne en film du liker, klikke på «gi bort film», logge inn med Facebook-kontakten din og finne tre venner som vil få beskjed om gaven på Facebook-veggen sin.

I tillegg gir Comoyo og Teknolicious bort 100 verdikoder for valgfrie filmer!

For å være en av de 100 som mottar en verdikode for en gratis film på Comoyo må du «like» Teknolicious på Facebook. Du finner den informasjonen du trenger ved å klikke her!

, , , , ,
anti fatigue mats amazon