Asus EEE Pad Transformer 2 er Transformer Prime

20/10/2011

Nettbrett, Nyheter

Asus sjef Jonney shih viser frem Asus Transformer Prime. Foto: The Verge

 EEE Pad Transformer er nå offisielt lansert, les mer her!

Det er ikke bare navnet som har blitt oppgradert, det har både designet og innmaten også. For mens markedet nå er overfylt med 10.1″ Android-nettbrett, inkludert forgjengeren, med to-kjernede Tegra2-prosessorer så er Transformer Prime det første steget videre. 

Sjekk dette innlegget for nærbilder av Transformer Prime

Asus-sjef Jonney Shih brukte gårsdagens åpne intervju på teknologimessen AsiaD til å vise frem Asus Transformer Prime som blir den første tableten med Tegra3-prosessor. Det er en fire-kjernet prosessor som bør ta multitaskingen din til nye høyder! Sammen med den nye prosessoren så kommer Transformer Prime levert i et lekkert design, mye lignende de nye ultratynne maskinene som nærmer seg markedet. For eksempel Asus UX21.

Shih skrøt av at nettbrettet skulle være av det smalere slaget, nærmere bestemt 8.3mm tykt(eller tynt!). Men noe i meg sier at det nok er uten det tastaturet som jo kjennetegner Asus Transformer-serien.

Videre vil Asus Transformer utstyres med det du ville ha forventet deg, tastatur-dockingen, SD-kort inngang, 10.1″ IPS-skjerm, men også en mini-HDMI port. Det er et pluss.

Nettbrettet vil offisielt lanseres 9. november, antageligvis med Honeycomb i første omgang, men Shih mente at Ice Cream Sandwich var på vei til tablets og at det vil skje allerede før jul.

Skulle du være interessert i en tablet med tastatur-docking i dag, så selger nå MPX noen demo-versjoner av første generasjons Transformer til redusert pris nå. MPX sine EEE Pad Transformer.

Det nye designet ser lekkert ut, for en smakebit kan du sjekke ut videoen under, men Shih nevnte også at batteritiden skulle være så bra som 14,5 time, nos som kun er 1,5 time mindre enn forgjengeren. Det er en respektable nedgang om nettbrettet har gjennomgått en drastisk slankekur.

, , , , , , ,
anti fatigue mats amazon