Få deg en lekker Google+ adresse

10/09/2011

Tips&Guider

Mmmm, fin URL!

Teknolicious har delt ut mange invitasjoner til Googles sosiale nettjeneste, Google+. Og nå viser jeg deg hvordan du kan få en lekker URL du kan dele med alle dine venner, og fiender for den saks skyld. Har du ikke fått din invitasjon ennå? Kilkk her for å finne din inngangsbillett til Google+.

For å skaffe deg en like lekker Google+ adresse som Teknolicious sin, gplus.to/teknolicious, må DU også besøke gplus.to. Her har du muligheten til å skaffe deg en gplus.to/-adresse med et valgfritt ord(i den grad det du ønsker er ledig) etter skråstreken. Alt gplus.to trenger for å lage denne kjekke URLen til deg er et ønsket ord til URL-adressen og din unike Google+ ID som er en lang rekke tall. Denne tallrekken finner du ved å trykke på ditt eget navn inne på Google+, da vil nemlig adressen i adressebaren i din nettleser endre seg og du finner din unike Google+ ID der. Se eksempelet på bildet over.

Det ordet/navnet du velger kan ikke bestå av spesialtegn og må være mellom 3 og 25 tegn langt.

Ønsker du å putte Teknolicious i en av dine sirkler finner du meg altså her: gplus.to/teknolicious

På twitter finner du Teknolicious her: @1teknolicious

Del gjerne din nye, freshe, Google+ URL i kommentarfeltet under, så legger jeg deg til en av mine sirkler.

, , , , , ,
anti fatigue mats amazon