Teknolicious kjører ny runde med invitasjoner til Google+! De første 150 får!

06/08/2011

Teknolicious

Skjermbilde fra Teknolicious sin Facebook side, der du kan få invitasjon til Google+

Jeg skrev tidligere i dag om at Google nå har åpnet for å invitere 150 venner til Google+ igjennom en lenke, slik at du ikke nødvendigvis trenger e-postadressen til de du vil invitere. Og da slo det meg at jeg kan jo dele ut de 150 invitasjonene jeg har tilgang til igjennom Facebooksiden til Teknolicious.

Det eneste du trenger å gjøre er å «like» Facebooksiden og da får du tilgang til invitasjonslenka til Google+. Liker du allerede Teknolicious på Facebook er det bare å trykke der det står Google+ oppe til venstre under profilbildet til Teknolicious og så finner du invitasjonen din.

KLIKK HER FOR Å FÅ TILGANG TIL DIN GOOGLE+ INVITASJON 

Det er som sagt bare 150 invitasjoner, så her gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet.

Om du trykker på «Share» nederst i denne artikkelen vil du kunne få med deg noen av dine Facebookvenner over til konkurrenten, Google+, og jeg ville satt pris på det som en takk for invitasjonen!

 

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon