En lenke blir til 150 Google+ invitasjoner

06/08/2011

Teknolicious

Nå har det blitt meget enkelt å invitere venner til Google+, alle som er innenfor dørene hos Google+ har fått en lenke som holder til 150 invitasjoner.

OPPDATERING! Nå deler Teknolicious ut sine 150 invitasjoner!

Googles nye og umåtelig populære sosiale nettverk vokser raskere enn noen andre slike nettverk, Facebook inkludert. Google har klart å oppnå denne veksten selv om nettverket har hatt en lukket åpning der en invitasjon fra noen som allerede er inne har vært nøkkelen inn. Teknolicious har tidligere delt ut invitasjoner etter at jeg kom meg inn, og mer enn 350 leser har fått tilsendt invitasjon fra Teknolicious.

Men til nå har man vært nødt til å ha e-postadressen til den man skal invitere, for min del har det blitt til at jeg har måttet kopiere og lime inn alle e-postadressene fra de Teknoliciousleserene som ønsket invite for så å dele enten et bilde eller bare en vanlig post med dem. Det har nå forandret seg og du kan nå dele ut en lenke enten i et IM-program(MSN, Skype, etc), i en SMS, på Facebook eller hvor ellers du skulle ønske det og dermed ha mulighet til å invitere hvem du vil. Men det er begrenset til 150 invitasjoner fra hver konto.

Lenken finner du på forsiden på Google+ profilen din. Verre er det altså ikke og skulle du ha e-postadressen til den du vil invitere så kan du også sende invitasjoner som e-post.

 

Nedenfor finner du en video der Google+ utvikler Balaji Srinivasan forteller litt mer om denne nye funksjonen.

Har du kommet i gang med Google+? Hva synes du?

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon