Sjekk ut vinnerbidraget i Teknolicious sin designkonkurranse!

05/07/2011

Teknolicious

Designer av ny logo for Teknolicious er cassandrahaugen.com

Teknolicious har de siste ukene hatt en designkonkurranse gående og nå er vinneren kåret! Det beste bidraget i konkurransen kom fra Cassandra Haugen, og hennes design vil pryde Teknolicious.com i tillegg til Facebooksiden, Twitterkontoen og andre steder der Teknolicious er representert.

Da jeg spurte jenta bak Teknolicious sin nye designprofil noen spørsmål om hennes bakgrunn og inspirasjon for designet svarte hun følgende:

– Jeg er ei jente på 20 år fra Grimstad som studerer første året multimedieteknologi og design på Universitetet i Agder. Jeg er lidenskapelig interessert i kunst, kultur og musikk og ved siden av studiene designer jeg plakater og logoer for de som måtte trenge det. Har tidligere laget plakater for Hardstyle DNA, Rivertrance, Kultopia og Start Uia. Jeg liker å være der det skjer, og nyter livet som student. Drømmen er å bli profesjonell multimediadesigner og lage plakater og grafisk design for festivaler og større arrangementer rundt om i verden. Jeg pleier å si at det er «det eneste jeg nesten kan», og dette er virkelig blitt en lidenskap for meg, og selvom jeg sikter mot et yrke som kanskje kan være vanskelig å leve av, skal jeg gjøre alt for at drømmen går i oppfyllelse. 

Jeg kom over konkurransen til teknolicious.com helt tilfeldig, likte bloggtemaet og bestemte meg for å sende inn et forslag. Teknologi er det største stikkordet i hverdagen min, og noe jeg er fullstendig avhengig av for å gjøre akkurat det jeg driver med. Ønskene som var gitt til oppgaven tilsa at dette skulle være noe stilrent og oversiktelig, noe jeg var helt enig i, og så for meg en logo som skulle kunne fange oppmerksomhet, men allikevel ikke ødelegge for innholdet. En stødig font og en sterk farge passer perfekt til en teknologisk gutteblogg, tenker jeg! Logoen kan brukes på forskjellige måter, og er nokså tidløs etter min mening, og jeg føler den passer til bloggens tematikk.

Jeg elsker sånne utfordringer, og håper Simon ble fornøyd selv! Morsom oppgave!

Design: Cassandra Haugen

I tillegg til en header som du alltid ser øverst på Teknolicious har Cassandra designet den store logoen som du ser øverst i dette innlegget og den mindre logoen til venstre som Teknolicious kan bruke som avatar eller profilbilde!

Jeg vil takke for alle som sendte inn forslag, det var mange veldig gode, men den totale pakka fra Cassandra var den fineste!

Sjekk for all del ut mer av hennes stillige design på siden hennes: cassandrahaugen.com og følg henne på Facebook!

Hva synes dere? Flere som liker Cassandras design?

, , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon