Må vi bruke Ebay for å få HPs TouchPad til Norge?

14/06/2011

Nettbrett, Teknolicious

HPs ToucPad støtter trådløs lading med Touchstone

 

HP har sluppet både videoer (se under) og slippdato for nettbrettet i USA og Europa. Men må vi nordmenn igjen se til Ebay for å skaffe oss et teknoprodukt?

[showmyads]

HP skriver nemlig på bloggen sin at du fra 19. juni kan forhåndsbestille nettbrettet i USA, UK, Irland, Tyskland og Frankrike. Eller vente til 1. juli, da kommer det i butikkene. Men hva med Norge? HP nevner at flere land som Spania, Australia og New Zealand skal se tableten i butikken senere i sommer, men ingen av de nordiske landene har fått noen dato. Et raskt søk i norske nettbutikker viser heller ingen tegn til noen TouchPad, ihvertfall ikke 1. juli.

[pagelike]

Er du uansett interessert i å se hvordan tableten fremstår så kan du sjekke ut noen av videoene som HP har lagt ut.

 

Trykk i et av videovinduene for å se flere skrytevideoer av TouchPad.

Synes du denne virker spennende? Diskuter gjerne TouchPaden eller andre tablets i kommentarene under!

, , , , , , , , ,
  • Har aldri lagt min klamme hender på en tablet/pad 🙂 Men hvordan er det med fingeravtrykk? Vises det godt eller er det litt annen skjermteknologi i forhold til mobiltelefoner? 

    • Vel, mine erfaringer er at det er umulig å komme unna disse fettete merkene. Men jeg er sikker på at dine klamme fingerer hadde trivdes godt på en tablet. Og når man bruker skjermen er det jo ikke så veldig sjenerende. Er mest når skjermen er svart.