Velkommen-tilbake-pakke fra PS3

PS3, Playstation Network, PSN, Welcome back pack, free, gratis

Playstation Network og Playstation Store er endelig oppe å går igjen. Gratis spill er litt av hva man får.

[showmyads]

 

For å få gratisspill til din PS3 må du først “kjøpe” (den er gratis) Free Games-pakka på Playstation Store. Den skal nå være tilgjengelig for alle som ble medlem på Playstation Network før 20. april  i år. Du kan velge 2 av disse 5 spillene til din Playstation:

 • Dead Nation
 • inFAMOUS
 • LittleBigPlanet
 • Super Stardust HD
 • Wipeout HD + Fury

Har du en PSP kan du velge 2 av disse 4:

 • LittleBigPlanet (PSP)
 • ModNation Racers
 • Pursuit Force
 • Killzone Liberation

[pagelike]

 

I tillegg gir Sony deg en mulighet til å prøve Playstation Plus-tjenesten i 30 dager uten noen videre forpliktelser. For de som allerede er betalende brukere av Playstation Plus gis det 60 dager gratis bruk.

PS3, Playstation Network, PSN, Welcome back pack, free, gratis

Selv laster jeg, i skrivende stund, ned WipeOut HD. Gleder meg til det, men jeg hadde håpet at Modnation Racer skulle være en av valgmulighetene.

Ønsker du mer info eller har noen spørmål så kan du sjekke ut PlayStation-bloggen, der har de en laaang FAQ.

Hva synes du om velkommen-tilbake-pakka? Hvilke spill kommer du til å laste ned? Kommenter gjerne under!

, , , , , , , , , , , , , ,
 • Jeg har lastet ned alle. To europeiske accounter og en amerikansk 😉 da får jeg i tillegg Stardust HD!

  • Den var du heldig med, Jonas! Og kjekt å vite for alle andre. Selv har jeg en amerikansk konto i tillegg til min vanlige europeiske. Nå blir det noen spill til på meg!

 • Jeg fikk ikke velge Stardust, men fikk Ratchet & C i stedet…

  • Det kan virke som det er forskjellige muligheter for de med europeisk og amerikansk konto. Jeg måtte lage amerikansk konto for å spille NCAA 11 online.

   Har du teste Ratchet & Clank nå? Er det verdt å velge det?

 • Sab_osmani

  Fikk ikke lastet ned noen av dem.
  Trykket på nedlastings knappen eller kjøp også forsvant alt.
  Har hatt kontoen siden 2009

  • Det var rart. det jeg merket når jeg gjorde dette var at jeg måtte først «kjøpe» (den var gratis) den velkomstpakka. først da fikk jeg tilgang til gratisspille. Har du prøvd det?

  • Zzick

   Samme her også.. Har du fått det til?

 • Torren

  Arrrrghhh.. jeg «kjøpte» denne pakken, og vips så ble det borte. Finner ikke de gratis-spillene lenger. Og jeg har lett over alt. Jeg var ikke så opptatt av disse spillene, men jeg syns det er moro med det som er gratis. Og så var det tross alt en kompensasjon. Men mer jeg leter etter spillene og gratistilbudet, mer irritert blir jeg. Jeg kan tilgi Sony for den tabben de har gjort, men ikke for dette som jeg opplever er å vise fingern til en fornøyd kunde.