Supertynn “Air-kopi” fra Asus

30/05/2011

Teknolicious

Asus UX21, Macbook air apple

Asus har ikke bare Padfone å vise frem på Computex, sjekk denne lekre og meget tynne nye laptopen.

Det er altså maskinen til høyre som er den nye UX21 fra Asus. Her er det tydelig at MacBook Air har hjulpet litt med inspirasjonen.

[showmyads]

 

Asus UX21, Macbook air apple

Maskinen er supertynn og måler på det tykkeste 17mm, det kombinert med en vekt på 1,1kg gir en meget liten og mobil maskin. Men la ikke det ytre lure deg, for maskin kan leveres med prosessorer opp på i7-nivå. Kombinert med SSD-disk og USB 3.0 tilkobling. Det bør gi mer en nok kraft og ytelse for de aller fleste. I tillegg skal maskinen “våkne opp” på 2 sekunder.

asus ux21

Styreplaten er laget i glass, og “chiclet”-tastaturet består av knapper i samme metallutførelse som resten av maskinen. Det innebærer at om du skal slikke på tastaturet bør du ikke gjøre det ute en kald vinternatt.

Asus UX21, Macbook air apple

Asus UX21, Macbook air apple

Her finner du UX21 i en MacBook Air-sandwich, ikke mye som skiller her. Det som skiller mest er på innsiden, der Asus sin maskinvare hever seg mange hakk over Air sin utdaterte teknologi.

I følge Asus skal maskinen komme i september. Pris, sier du? Sikkert ikke billig. Men jeg vet det er noen der ute som er villig til å betale litt for en ekte MacBook Air-killer. Det er nemlig slik det er blitt i teknologi-verdenen. Alle ønsker å selge den “Apple-dings-killer”

Kilde: Engadget

, , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon