Padfone er Asus nye hybrid

29/05/2011

Nettbrett, Teknolicious

Asus padfone - picture from pocketnow.com

Asus har stilt spørsmålet “Pad or Phone?” i sammenheng med en Facebook-kampanje de har kjørt den siste uka som oppbygging til en stor lansering på Computex.

 

[showmyads]

 

Bildet over viser altså hva som skal lanseres. Asus har skapt stor hype rundt lanseringen og teknologifans verden over har jobbet hardt for å finne svaret på hva det taiwanske firmaet har på trappene. Og etter at Engadget, tidligere i helgen, slapp nyheten om at Asus hadde registrert varemerket “Padfone” har altså Pocketnow nå skaffet bilder av hva Asus har “teaset” den siste uka.

Asus padfone - picture from pocketnow.com

Her smetter man altså telefonen inn i nettbrettet i et eget hull med et lokk over, det ser også ut som lokket har en åpning for kamera. Det bygger litt opp der telefonen ligger. Det er nok mulig å anta at det er ekstra batteri i selve tableten.

Bildet under viser to fargealternativer som ligger mot hverandre, en typisk sølv/metall og annen mer kobberaktig utførelse.

Asus padfone - picture from pocketnow.com

Det er lite informasjon om spesifikasjonen på Padfone, men utifra det siste bildet ser vi at “fonen” har de klassiske Android-knappene. Men hvilken versjon av Android som er tiltenkt Padfone er vanskelig å si. Det optimale hadde vært Ice Cream Sandwich, siden denne skal fjerne skillene mellom operativsystem for tablet og telefon. Google sa at Ice Cream Sandwich skulle komme i fjerde kvartal, men jeg skulle ønske vi fikk se Padfone før det, kanskje det blir Gingerbread i første omgang.

Asus padfone - picture from pocketnow.com

Hva synes du? Gleder du deg? Eller er dette det dummeste du har sett? Del dine tanker i kommentarfeltet under.

Pictures taken from pocketnow.com

, , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon