Liten og rask, men dyr. Vi ser på minipc fra Stealth

10/04/2011

Teknolicious

image

Stealth har sluppet en oppdatering av sin minipc. Den nye bærer det spennende navnet LPC-670. Den er utstyrt med noen av de raskeste prosessorene fra Intel og det flere valgmuligheter som kan skaffe deg en veldig responsiv PC i en veldig liten boks.

Klikk deg inn på “les mer” for å få info om størrelse, inmat og pris.

Liten sak

image

Med målene 16,6cm x 15,6cm x 4.8cm er dette en liten PC som lett kan gli inn i stua uten at den, i hvert fall min, kvinnelige halvdelen av husholdningen setter foten ned.

Hva med å henge den bak tv’en?

 

Tilkoblinger

image

Du får med de vanligste tilkoblingene, HDMI, DVI, 4 USB, flere alternativer for lyd og gigabit ethernet. Trådløstnettverkskort kan installeres mot $50.

 

Innmat

image

Trykker du deg inn her kan du velge hvilken konfigurasjon du ønsker. Du kan velge mellom i3/i5/i7 prosessorutgavene fra Intel. Opp til 8 GB DDR3 RAM. DVD eller Blu-Ray. HDD fra 160 GB til 750 GB, eller SSD fra 16 GB til 128 GB samt noen andre tilleggsprodukter, som for eksempel operativsystem. Den billigste versjonen lander på noe stive $1650, men har du tenkt å dra på litt med både i7, 128GB SSD og det hele ender du på pene $4685.

 

Alt, alt for dyrt

Disse to prisene i amerikanske daler tilsvarer, per dagens kurs, 8893,- og ekstreme 25252,-. Det er spinnvilt og ikke anbefalt noen. Greit nok at den er liten som en tv-serie-dvd-boks, men det rettferdiggjør aldri i verden den prisen.

Skulle du likevel være interresert så sender de deg den gjerne til Norge. Regn bare med en liten Toll-/moms-regning i tillegg.

 

Kilde: Engadget

, , , , , , , , , ,
anti fatigue mats amazon